انواع مقاله مروری
مقاله مروری به سه دسته تقسیم می شود که از لحاظ نگارش و تعداد کلمات با هم متفاوتند.
مقاله مروری روایتی (Narrative Review)
این نوع مقاله مروری برای موضوعات جامع و مفصل کاربرد دارد و به خلاصه مطالعات اولیه و اصیل یک موضوع پرداخته می شود.
مقاله مروری نظام مند (Systematic Review)
این نوع مقالات مروری روش انجام سخت و دقیقی دارند و روی یک پرسش یا فرضیه یکسان مانند مشکلات بالینی متمرکز بوده و سعی در ارائه پاسخ با استفاده از تجزیه و تحلیل همه شواهد معتبر موجود دارند.
مرور بهترین شواهد (Best Evidence)
این نوع مقالات در واقع حد وسط دو نوع مقاله مروری دیگر هستند. در این نوع از مقالات مروری، داده ها و اطلاعات کافی از یک تحقیق ارائه می شود تا خواننده بتواند مستقلا بر پایه آنها نتیجه گیری نماید.
دانلود مقاله مروری
همانطور که میدانید پیدا کردن و دانلود یک مقاله مروری در موضوع کاری خودتان موجب میشود که چهارچوب کار مشخص شود. و تا حدودی سمینار و فصل یک و دو پایان نامه خود را با یک مقاله Review خوب و معتبر میتوانید بنویسید. یک روش پیدا کردن مقالات مروری این است که بوسیله گوگل اسکولار، با کلمات کلیدی Review یا Survey مقالات مروری پیدا کنید و سپس از تنظیمات بازه زمانی را به شکل دلخواه تغییر دهید. و سپس روی مقاله کلیک کنید و به کمک وبسایت Sci-hub آن را بصورت رایگان دانلود کنید.
نمونه مقاله مروری فارسی
بررسی نقش تصمیمگیری در عملکرد ورزشی، نمونه ای از مقاله مروری فارسی است. هدف از این مطالعه بررسی نقش تصمیم گیری در عملکرد ورزشی به صورت مروری منظم می باشد. نتایج حاصل از مطالعات نشان داد که توانایی تصمیم گیری میتواند سطح مهارتهای ورزشی افراد را متمایز کند. استفاده از کلیپها یا عکسهایی مرتبط با صحنه های واقعی ورزشی و یا برنامه تمرینی غیر خطی میتوانند باعث بهبود سرعت و دقت تصمیم گیری بازیکنان شوند.
نحوه سرچ برای مقاله سیستماتیک ریویو
گوگل اسکالر موتور جستجوی منابع علمی است که به صورت رایگان در اختیار محققان قرار دارد، از این رو میتواند جایگزین مناسبی برای پایگاههای علمی مثل وب آو ساینس و اسکوپوس باشد. بر اساس تحقیقات منتشر شده، این پایگاه به دلیل اینکه سوء گیری نسبت به مدارک علمی زبان انگلیسی ندارد، منبع بسیار مناسبی برای جستجو در زبانهای دیگر است و چون کل وب را در نظر میگیرد استنادات کاملتری نسبت به دو پایگاه یاد شده دارد. برای جستجو به آدرس https://scholar.google.com/ مراجعه کنید.
آموزش گام به گام نوشتن مقاله مروری
گام اول در نحوه نوشتن مقاله مروری ایده پردازی است. بعد از پیدا کردن موضوع مورد علاقه خود و تبدیل آن به یک عنوان تحقیقاتی، باید در پایگاههای اطلاعاتی مانند پاب مد و گوگل اسکولار سرچ کنید و مطالعات قبلی در آن زمینه را پیدا کنید. سپس متن کامل مقالات را بیابید و مطالعه کنید. این مرحله را باید با دقت زیادی انجام دهید تا چیزی از قلم نیفتد. پس از آن دیگر شما آماده نوشتن مقاله هستید.
مطالب مرتبط: