انواع گوشت

Meat
breast/brest
(گوشت) سینه
veal/viːl
گوشت گوساله
gigot/ˈdʒɪɡət
(گوشت) ران
fowl/faʊl
گوشت پرنده
joint/dʒɔɪnt
تکه گوشت کبابی
roast/roʊst
بریان
confit/ˈkɔːnfi
گوشت کانفیت
goat/ɡoʊt
بز
mince/mɪns
گوشت چرخ کرده
guinea fowl/ˈɡɪni faʊl
مرغ شاخدار
lamb/læm
گوشت بره
rabbit/ˈræb.ɪt
(گوشت) خرگوش
stock/stɑːk
عصاره
crab/kræb
خرچنگ
sloppy joe/ˌslɑːpi ˈdʒoʊ
بیج بیج
chop/tʃɑːp
گوشت با استخوان
mutton/ˈmʌtn
گوشت گوسفند
escalope/eˈskæləp
(گوشت) فیله
goose/ɡuːs
(گوشت) غاز
lobster/ˈlɑːbstər
شاهمیگو (سختپوستان)
rump/rʌmp
گوشت بالای ران
brisket/ˈbrɪskɪt
سرسینه (گوشت گاو یا گوسفند)
stock cube/ˈstɑːk kjuːb
بسته عصاره گوشت و مرغ
pheasant/ˈfeznt
(گوشت) قرقاول
rack/ræk
گوشت دنده
fritter/ˈfrɪtər
پیراشکی گوشت
ham/hæm
ژامبون (گوشت ران خوک)
souvlaki/suːˈvlæki
کباب یونانی
sausage/ˈsɔː.sɪdʒ
سوسیس
gravy/ˈɡreɪvi
آبگوشت
duckling/ˈdʌklɪŋ
جوجه اردک
venison/ˈvenɪsn
گوشت آهو
cutlet/ˈkʌtlət
کتلت
pork/pɔːrk
گوشت خوک
chicken/ˈtʃɪkən
مرغ
red meat/ˌred ˈmiːt
گوشت قرمز
tenderloin/ˈtendərlɔɪn
فیله (گوشت گاو)
gammon/ˈɡæmən
گوشت ران خوک
teriyaki/ˌterɪˈjɑːki
تری یاکی
filet/fɪˈleɪ
(گوشت) فیله
loin/lɔɪn
گوشت گرده
white meat/ˌwaɪt ˈmiːt
گوشت سفید
cold cuts/ˈkoʊld kʌts
کالباس
rib/rɪb
گوشت دنده
gristle/ˈɡrɪsl
غضروف
doner kebab/ˌdoʊnər kɪˈbɑːb
کباب ترکی
jerky/ˈdʒɜːrki
گوشت خشک شده
bacon/ˈbeɪkən
بیکن
beef/biːf
گوشت گاو
shoulder/ˈʃoʊldər
گوشت کتف
turkey/ˈtɜːrki
بوقلمون (پرندهشناسی)
luncheon meat/ˈlʌntʃən miːt
کالباس
poultry/ˈpoʊltri
طیور
rissole/ˈrɪsoʊl
کتلت
grouse/graʊs
سیاه خروس
meat/miːt
گوشت
steak/steɪk
استیک
duck/dʌk
(گوشت) اردک
meatball/ˈmiːt.bɑːl
کوفته گوشتی
terrine/teˈriːn
کالباس گوشت و ماهی
spare ribs/ˌsper ˈrɪbz
دنده خوک (خوراک)
pulled pork/ˌpʊld ˈpɔːrk
گوشت خوک دودی
fillet/fəˈleɪ
فیله
faggot/ˈfæɡət
کوفته
dripping/ˈdrɪpɪŋ
قطرات چربی گوشت (هنگام سرخ یا کباب شدن)
cut/kʌt
برش (لباس یا گوشت)
bushmeat/ˈbʊʃmiːt
گوشت حیوانات شکاری