صفحه اصلی
فـهرســت خدمــــات ≡

ساختار غذاها 

Texture of food

rubbery/ˈrʌbəri 

لاستیک مانند

chewy/ˈtʃuːi 

جویدنی

watery/ˈwɔːtəri 

آبکی

crunchy/ˈkrʌntʃi 

ترد

stringy/ˈstrɪŋi  

رشته‌رشته

chunky/ˈtʃʌŋki 

با تکه های سفت

mushy/ˈmʌʃi 

حریره مانند

sun-dried/ˈsʌn draɪd

خشک شده

crusty/ˈkrʌsti 

خرت خرتی

well done/ˌwel ˈdʌn

کاملا برشته

dry/drɑɪ

خشک

creamy/ˈkriːmi

خامه‌ای

greasy/ˈɡriːsi

چرب

heavy/ˈhev.i

سنگین

oily/ˈɔɪli 

چرب و چیلی

tender/ˈtendər 

نرم

juicy/ˈdʒuː.si 

آبدار

light/lɑɪt 

سبک

texture/ˈtekstʃər

بافت

rare/rer

نیمه‌پخته

crispy/ˈkrɪspi 

ترد

thick/θɪk 

غلیظ

burnt/bɜːrnt

سوخته

thin/θɪn 

لاغر

tough/tʌf 

سفت

stodgy/ˈstɑːdʒi 

حجیم

نظر دهی از قسمت بپرس مقدور است.

ساخت رزومه
دانشجو
دانش‌آموز
سفارش پروژه
کافه کتاب
جستجو
زبان انگلیسی
استخدام
chat