ساختار غذاها
Texture of food
rubbery/ˈrʌbəri
لاستیک مانند
chewy/ˈtʃuːi
جویدنی
watery/ˈwɔːtəri
آبکی
crunchy/ˈkrʌntʃi
ترد
stringy/ˈstrɪŋi
رشتهرشته
chunky/ˈtʃʌŋki
با تکه های سفت
mushy/ˈmʌʃi
حریره مانند
sun-dried/ˈsʌn draɪd
خشک شده
crusty/ˈkrʌsti
خرت خرتی
well done/ˌwel ˈdʌn
کاملا برشته
dry/drɑɪ
خشک
creamy/ˈkriːmi
خامهای
greasy/ˈɡriːsi
چرب
heavy/ˈhev.i
سنگین
oily/ˈɔɪli
چرب و چیلی
tender/ˈtendər
نرم
juicy/ˈdʒuː.si
آبدار
light/lɑɪt
سبک
texture/ˈtekstʃər
بافت
rare/rer
نیمهپخته
crispy/ˈkrɪspi
ترد
thick/θɪk
غلیظ
burnt/bɜːrnt
سوخته
thin/θɪn
لاغر
tough/tʌf
سفت
stodgy/ˈstɑːdʒi
حجیم