انواع روشهای پخت و پز
Ways of cooking
simmer/ˈsɪmər
آرام پز کردن
microwave/ˈmaɪkroʊweɪv
در مایکروویو گذاشتن
braise/breɪz
تفت آب پز کردن
broil/brɔɪl
کباب کردن
steam/stiːm
بخارپز کردن
toast/toʊst
برشته کردن
parboil/ˈpɑːrbɔɪl
نیم پز کردن
chargrill/ˈtʃɑːrɡrɪl
کباب کردن با آتش زیاد
cook/kʊk
درست کردن (غذا)
poach/poʊtʃ
آبپز کردن
roast/roʊst
برشته کردن
bake/beɪk
پختن
deep-fry/ˌdiːp ˈfraɪ
در روغن داغ سرخ کردن
fry/frɑɪ
سرخ کردن
barbecue/ˈbɑr.bɪˌkjuː
کباب کردن
stew/stuː
آرام پز کردن
grill/grɪl
کباب کردن
sauté/soʊˈteɪ
تفت دادن
boil/bɔɪl
جوشاندن
scramble/ˈskræmbl
هم زدن (تخممرغ نیمرو)
stir-fry/ˈstɜːr fraɪ
تفت دادن و سرخ کردن (در روغن داغ)
heat/hiːt
گرم کردن
heat up/hit ʌp
گرم کردن
warm up/wɔrm ʌp
گرم کردن
spit-roast/ˈspɪt roʊst
گوشت به سیخ کشیدن و کبابی کردن