صفر تا صد ورود به بازار بیت کوین
در این نوشته، بصورت گام به گام از صفر تا صد ورود به بازار ارزهای دیجیتال را بصورت ویدئویی آموزش خواهید دید. پس لطفا تمام نکات و ویدو ها را با حوصله مشاهده کرده و درصورت هرگونه سوال، به پشتیبانی آتیه، تیکت ارسال فرمائید.
آشنایی با صرافی ارز های دیجیتال
در قدم اول برای یادگیری و ورود به بازار ارزهای دیجیتال، باید کار با یک صرافی معتبر را فرا بگیرید. در این ویدئو، کار با صرافی MEXC را باهمدیگر یاد خواهیم گرفت.
تفاوت معاملات فیوچرز و اسپات
یکی از موارد تفاوت اسپات و فیوچرز آن است که در معاملات اسپات با یک بازار یک طرفه سروکار داریم و فقط می توانیم از رشد قیمت ها سود کسب نماییم. بخش فیوچرز به عنوان بازارهای دو طرفه نیز شناخته می شوند که می توان از صعود و نزول قیمت سود دریافت کرد.
به طور مثال وقتی قیمت بیت کوین 32500 دلار است در معامله اسپات، با رسیدن قیمت به نرخ هایی مثل 32700 یا 32900 می توانیم سود خود را از بازار گرفته و از آن خارج شویم. در معاملات فیوچرز قراردادهایی وجود دارد که می توان هم از رشد قیمت و هم از نزول قیمت سود گرفت. در جایی که پیش بینی کنیم بازار رو به صعود است، می توان پوزیشن لانگ گرفت.
در زمانی که تحلیل کنیم که نزول بازار در جریان است می توان پوزیشن شورت گرفت. بنابراین از هر دو سوی بازار می توان سود کسب کرد. دلیل نامگذاری بازارهای اسپات یا فوری، به خاطر آن است که زمانی که بخواهیم سفارش یا معامله ای را باز کنیم، به طور مثال هزار تتر را برای خریدن بیت کوین استفاده کنیم، تا وقتی که تتر به ارز دوم یعنی بیت کوین تبدیل نشود نمی توان سفارش فروش برای آن گذاشت. فرض کنید بیت کوین را در قیمت 30 هزار دلار خرید کرده باشید، پیش بینی می کنید که قیمت به 31 یا 32 هزار دلار برسد. تا وقتی تتر به بیت کوین تبدیل نشود نمی توان سفارش فروش را در قیمت مورد نظر قرار داد. در بازار آتی یا فیوچرز، زمانی که معاملات را طبق قراردادهای آتی انجام دهیم، مثلا در قیمت 30 هزار دلار پوزیشن لانگ بگیریم، در همان لحظه می توان پوزیشن شورت را در قیمت بالاتر 31 یا 32 هزار دلار ثبت نمود. در بخش اسپات مادامی که توکن یا ارز به کیف پول ما وارد نشده باشد تحت هیچ شرایطی نمی توان سفارش فروش را برای آن تعیین نمود.
در ادامه تفاوت معاملات فیوچرز و اسپات را در قالب ویدئو مشاهده میکنید.
معاملات فیوچرز
معاملات فیوچرز یا آتی یک نوع محبوب از معاملات بازار مشتقات کریپتو است که معمولا توسط سرمایه گذاران نهادی استفاده میشود. دادههای معاملات فیوچرز معمولا برای پیشبینی حرکات آینده قیمت و احساسات بازار استفاده میشوند. معاملات فیوچرز شامل یک توافق بین خریدار و فروشنده برای فروش یک رمزارز در آینده است.
سایت های مهم ارز های دیجیتال
بیشتر دادهها و اطلاعاتی که فکرش را میکنید، در ارزهای دیجیتال قابل دسترس است. یکی از ارکان اصلی برای موفقیت طولانیمدت در سرمایهگذاریها، رسیدن به سطحی از دانش است که خودمان بتوانیم تحقیق و ارزیابی کرده و بر اساس نظر شخصی خود تصمیمگیری کنیم. رمزارزها به نسبت سایر بازارها و داراییها نوظهور هستند و از تکنولوژی بلاکچین استفاده میکنند. لازمه تحقیق در این حوزه، بالابردن دانش پایه است که برای بسیاری به عنوان یک مانع عمل میکند. نکته مثبت اما وجود وبسایتها و منابع معتبر ارز دیجیتال است که اطلاعات مفیدی را در اختیار ما میگذارند و تحقیق و بررسی را برایمان راحت میکنند. در این ویدئو، قصد داریم شما را با چند سایت برتر برای تحقیق در ارزهای دیجیتال و مهمترین دادههای هرکدام آشنا کنیم.