فریلنسر چیست؟
فریلنسینگ (Freelancing) در لغت به معنای آزادکاری است و فریلنسر (Freelancer) به شخصی گفته میشود که خود اشتغال بوده و لزوماً تعهد بلندمدتی به شرکت یا مجموعهای خاص ندارد. بعضی از فریلنسرها توسط شرکتها و موسسات به دیگران معرفی میشوند. اما بعضی دیگر بهصورت کاملاً مستقل، از طریق انجمنها و وبسایتهای معتبر به فعالیت مشغول هستند. بنابراین نحوهی همکاری فریلنسرها بسته به شرایط بسیار متفاوت است؛ مثلاً برخی خواهان عقد قرارداد کاری و رسمی هستند؛ در حالی که عدهی دیگر به صورت رایگان و به امید کسب شهرت کار میکنند. وب سایت بزرگ دانش یاب آتیه، مفتخر به ایجاد بستر همکاری برای فریلنسرین عزیز می باشد. شما کافیست عضو فریلنسر های آتیه شوید و شروع به فعالیت نمایید.
برنامه نویس فریلنسر چیست؟
در واقع به جای پرسش برنامه نویس فریلنسر چیست باید پرسید برنامهنویس فریلنس کیست؟ برنامه نویس فریلنسر به کسی گفته میشود که دارای مهارت برنامهنویسی به یک یا چند زبان مختلف است و به صورت پروژهای و دورکاری و بدون قراردادهای بلندمدت برای کارفرماهای مختلف کار میکند. در واقع ممکن است شرکتهایی که فقط نیازمند یک پروژهی برنامهنویسی محدود هستند، به جای استخدام ثابت یک یا چند برنامهنویس، پروژهی خود را به برنامهنویسانی میسپارند که به صورت freelancing کار میکنند.
بازار کار فریلنسر
همانطور که احتمالا خیلی از شما میدانید، درآمد فریلنسرها ثابت نیست و ممکن است در هر ماه با رقم متفاوتی مواجه شوند. غیر از این، درآمد هر فریلنسر با درآمد فریلنسر دیگر هم یکسان نیست. از آنجایی که فریلنسرها به صورت پروژهای کار میکنند و تحت نظر ارگان خاصی نیستند، پس باید خود را برای کسب درآمد غیر ثابت آماده کنند.
در هر حال درآمد فریلنسر به نوع کاری که انجام می دهد بستگی دارد. شما در صورتی که در کار خود حرفه ای باشید و دقت لازم به خرج دهید، درآمد بسیار خوبی را به دست می آورید.
نمونه کارهای فریلنسری
یکی از مهمترین ویژگی های یک فریلنسر خوب، داشتن نمونه کارهای حرفه ای است. نیازی نیست تا تعداد نمونه کارهای فریلنسر زیاد باشد. چیزی که اهمیت زیادی دارد، کیفیت نمونه کار است تا کارفرما به توانایی فریلنسر بتواند پی ببرد.
در نظر بگیریم شما نمونه کارهای زیادی دارید و خیلی خوب کار را انجام دادید و کارفرما هم از شما رضایت کامل دارد. حالا باید بتوانید آن را به دیگر مشتریان احتمالی خود به بهترین شکل نشان دهید و اعلام کنید که : کارفرمایان عزیز من این کار را با بهترین کیفیت انجام دادم و تخصص کافی برای انجام آن را دارم، میتوانید روی من حساب کنید.
مشاغل فریلنسری چیست؟
کارهای فریلنسری تقریباً شامل هر نوع خدماتی است که بتوان آن را به صورت مستقل ارائه داد. برخی از مشاغل متداول عبارتند از:
نویسندگی و تولید محتوا
ویراستاری
مترجمی
آموزش آنلاین
طراحی سایت
برنامه نویسی
تولید محتوا تصویری یا vlog
فیلمبرداری
و بسیاری شغل های دیگر که پتانسیل فریلنس کار کردن را دارند.
سایت فریلنسری ایرانی
تیم وب سایت/اپلیکیشن دانش یاب آتیه، به جرات میتوان گفت یکی از کامل ترین و بزرگترین سایت های فریلنسری در ایران میباشد. شما فقط کافیست عضو فریلمسر های آتیه شده و شروع به فعالیت نمایید.
مطالب مرتبط :